Πίνακας Ελέγχου

Υψηλή Αντίθεση
Διαβάθμιση Γκρι
Μέγεθος Γραμμάτων
Γραμματοσειρά Δυσλεκτικών
espa

ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ:   ε λ    e n

Διαγνωστικός Έλεγχος της Μπαταρίας σας

17/11/2016

   Στην εταιρεία «Ευαγγελός Ι. & Γ. Ο.Ε» έχοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία στην πολυπλοκότητα των ηλεκτρικών συσσωρευτών και σε συνδυασμό με το έμπειρο καταρτισμένο προσωπικό μας σας προσφέρουμε διαγνωστικό έλεγχο της μπαταρίας του οχήματος σας . Γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα ότι η διαδικασία της πώλησης δεν ολοκληρώνεται απλά με την αγορά μιας μπαταρίας από τα καταστήματά μας μπορείτε να έρθετε και σας παρέχουμε ένα εύκολο και γρήγορο δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο της μπαταρίας του οχήματος σας, έλεγχο του δυναμό και των επαφών .

   Ο έλεγχος γίνεται με ειδικό tester-διαγνωστικό μηχάνημα που έχει εφαρμογή σε όλες τις μπαταρίες εκκίνησης 12V / 24V και ελέγχει την κατάσταση γήρανσης της μπαταρίας, την τρέχουσα απόδοση της καθώς και τυχόν ζημιές που μπορεί να έχει υποστεί. Επίσης σε περίπτωση μπαταριών ανοιχτού τύπου ελέγχετε η πυκνότητα η και ποσότητα των υγρών στις μπαταρίες καθώς και εάν απαιτείται η συμπλήρωση των υγρών.


     Ο έλεγχος περιλαμβάνει 3 στάδια ελέγοντας όχι μόνο την μπαταρία άλλα και το ίδιο το όχημα διότι η πορεία της ζωής της μπαταρίας στηρίζετε στην αρμονική συνύπαρξη μπαταρίας - οχήματος. Έτσι παρέχονται αξιόπιστα αποτελέσματα για την απόδοση της μπαταρίας μέσα από το πλήρες καρδιογράφημα αυτής ελέγχοντας  :

  •  Δυναμό: Λέγοντας «δυναμό» εννοούμε το σύστημα φόρτισης του οχήματος μας. Όσο σημαντικό είναι να έχουμε μια ποιοτική μπαταρία άλλο τόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ότι το σύστημα φόρτισης του οχήματος μας λειτουργεί σωστά και φορτίζει επαρκώς την μπαταρία μας.
  •  Έλεγχος απωλειών ρεύματος: Σε όλα τα οχήματα και κυρίως στα πιο σύγχρονα μοντέλα με τα νέα ηλεκτρονικά συστήματα που διαθέτουν έχουν έξτρα καταναλώσεις στα οποία η παροχή ρεύματος γίνεται αποκλειστικά από την μπαταρία και συνεπώς παρατηρούνται απώλειες ρεύματος.
  •  Έλεγχος επαφών μπαταρίας. Οι ακροδέκτες της μπαταρίας έχουν την τάση να οξειδώνονται και να μην επιτρέπουν να παίρνει το σωστό ρεύμα από τη μίζα κατά την εκκίνηση του οχήματος. Γι αυτό το λόγo θα πρέπει να είναι πάντα οι επαφές των πόλων με τους ακροδέκτες καθαρές και σφιχτές έτσι ώστε να προσφέρει πάντα το 100% της δύναμης της στην εκκίνηση του οχήματος.Έτσι λοιπόν έχετε έναν γρήγορο και εύκολο διαγνωστικό έλεγχο για το εάν η μπαταρία σας χρήζει αντικατάσταση ή επισκευή/φόρτιση και σε περίπτωση που η μπαταρία σας κριθεί ότι χρειάζεται φόρτιση, το αναλαμβάνουμε χωρίς κανένα κόστος.
 

 

link :