Πίνακας Ελέγχου

Υψηλή Αντίθεση
Διαβάθμιση Γκρι
Μέγεθος Γραμμάτων
Γραμματοσειρά Δυσλεκτικών
espa

ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ:   ε λ    e n

Ανακύκλωση. Την κάνουμε πράξη!

    Η Εταιρεία Ευαγγελός Ι. & Γ. Ο.Ε αναζητώντας συνεχώς νέους τρόπους εξέλιξης και σε συνδυασμό με το συναίσθημα της περιβαλλοντικής προστασίας, διαθέτει άδεια περισυλλογής ,μεταφοράς και αποθήκευσης αποβλήτων συσσωρευτών Μολύβδου-Οξέος και Νικελίου-Καδμίου σε πανελλαδικό επίπεδο σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α 41624/2057/Ε103/2010(ΦΕΚ 1625Β) και της κείμενης νομοθεσίας για την διαχείριση αποβλήτων.

    Η ανακύκλωση είναι μία διαδικασία που πρέπει να γίνει πλέον μέρος της ζωής μας. Εκτός από την προστασία του περιβάλλοντος από ρυπογόνες ουσίες, ακόμη ένα σημαντικό όφελος είναι ο περιορισμός της σπατάλης πρώτων υλών. Κάθε μπαταρία έχει ένα "κύκλο ζωής". Όταν η μπαταρία αδειάσει και την πετάξουμε στα σκουπίδια διακόπτουμε τον κύκλο ζωής της, χάνουμε πολύτιμες πρώτες ύλες και κατά συνέπεια ενέργεια, ενώ κάποια στοιχεία της μπορούν να περάσουν στον υδροφόρο ορίζοντα με επικίνδυνες επιπτώσεις για την υγεία του ανθρώπου. Αντίθετα, αν ρίξουμε την άδεια μπαταρία στους κάδους συλλογής , ο "κύκλος ζωής" της μπαταρίας συνεχίζεται, τα βασικά στοιχεία της ανακυκλώνονται για να καταλήξουν στην παραγωγή νέων μπαταριών ή άλλων προϊόντων.

Κοινός Στόχος

      Τα οφέλη από την ανακύκλωση μπαταριών είναι κοινά για όλους, Δημιουργούμε ένα καλύτερο περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Σε όλες τις χώρες τις Ευρώπης, η ανακύκλωση μπαταριών γίνεται για:
  • Την προστασία του περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών
  • Την μείωση του όγκου των απορριμμάτων τα οποία καταλήγουν στα ΧΥΤΑ
  • Την εξοικονόμηση πρώτων υλών
  • Την εξοικονόμηση ενέργειας
  • Την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας
  • Την συνεισφορά στον πολιτισμό, εφόσον η εναλλακτική διαχείριση των απορριμμάτων αποτελεί δείκτη πολιτισμού.

Τα Οφέλη σας!!!

     Η εταιρεία μας διαθέτει ειδικούς κάδους ανακύκλωσης χρησιμοποιημένων μπαταριών και είναι μια από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις  που έχουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά για τη μεταφορά των μπαταριών και από όπου οι μπαταρίες συλλέγονται για να ανακυκλωθούν.  

    Επίσης σας δίνονται ακόμα περισσότερες λύσεις στην απόκτηση της καινούριας μπαταρίας αγοράζοντας από εσάς τις παλιές μπαταρίες σε πολύ συμφέρουσες τιμές δίνοντας σας την ρευστότητα να αποκτήσετε καινούριες μπαταρίες στην καλύτερη δυνατή τιμή. Αποτέλεσμα είναι να γίνεστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί και ευέλικτοί στην αγορά της μπαταρίας έχοντας κέρδος από τους παλαιούς αλλά και τους καινούριους συσσωρευτές.

Αναζητήστε λοιπόν το κοντινότερο κατάστημα μας ή τηλεφωνήστε μας ώστε να συλλέξουμε εμείς την παλαιά σας μπαταρία.

Ανακυκλώσετε ΤΩΡΑ τους παλιούς σας συσσωρευτές με αμέτρητα οφέλη για εσάς και το περιβάλλον.
 


 


Δείτε τα καταστήματά μας & επικοινωνείστε μαζί μας