Πίνακας Ελέγχου

Υψηλή Αντίθεση
Διαβάθμιση Γκρι
Μέγεθος Γραμμάτων
Γραμματοσειρά Δυσλεκτικών
espa

ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ:   ε λ    e n

Για τον επαγγελματία

Χονδρική

    Η εταιρεία « Ευαγγελός Ι. & Γ. Ο.Ε »  δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στο  χώρο των ηλεκτρικών συσσωρευτών  και αρκετά χρόνια στο εμπόριο των λιπαντικών, διαθέτοντας μια μεγάλη ποικιλία από μπαταρίες και λιπαντικά όλων των τύπων με τα πιο αξιόπιστα brands.
   
     Το κατάστημά μας απευθύνεται κατά κύριο λόγο στην χονδρική πώληση των προϊόντων. Για την καλύτερη ενημέρωση των προϊόντων μας μέσω τους site μας έχετε την δυνατότητα, εφόσον είστε έμπορος και διατηρείται κατάστημα, να ενημερωθείτε και να αποκτήσετε τα προϊόντα μας ,δημιουργώντας μια φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας ή επικοινωνώντας μαζί μας. Κατά την συμπλήρωση της φόρμα θα σας ζητηθούν τα βασικά στοιχεία της επιχείρησης σας όπως το ονοματεπώνυμο σας ή το όνομα της εταιρείας σας,το τηλέφωνο σας και το email σας .
    
    Οι εταιρίες στις οποίες απευθυνόμαστε είναι συνήθως :

  • Επαγγελματίες με μεγάλο στόλο οχημάτων-μηχανημάτων
  • Καταστήματα Μπαταριών
  • Ηλεκτρολογεία – Συνεργεία
  • Εμπόρους Ηλεκτρικών & Ηλεκτρονικών Ειδών 
 Τιμολογιακή Πολιτική     Η εταιρεία μας δίνει το πλεονέκτημα της ευέλικτης τιμολογιακής πολιτικής. Εάν είστε επαγγελματίας μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την  εμπορική τιμολογιακή πολιτική που εφαρμόζουμε ανάλογα με τη ποσότητα των μπαταριών που θέλετε να παραγγείλετε.
 Τρόποι Αποστολής

      Αρχικά όλα τα προϊόντα μας μπορείτε να τα παραλάβετε από το κατάστημα μας, χωρίς χρέωση. Διαφορετικά τα  προϊόντα αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα (κατόπιν συνεννόησης) με τους παρακάτω τρόπους:

1.Τμήμα Διανομής :

     Η εταιρεία μας διαθέτει επαγγελματικά οχήματα όπου πραγματοποιούνται διανομές των προϊόντων μας (door to door) σε επιλεγμένους νομούς της Ελλάδος κατόπιν συνεννόησης.

2. Με εταιρεία ταχυμεταφορών ή Μεταφορική.

     Διακίνηση των εμπορευμάτων με πρακτορείο μεταφορών. Σε περίπτωση που έχετε δικό σας συνεργαζόμενο πρακτορείο τα εμπορεύματα σας τα παραδίδουμε στο πρακτορείο που συνεργάζεστε κατόπιν συνεννόησης.

      Τα μεταφορικά βαρύνουν τον πελάτη. Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόκληση ζημιών στα προϊόντα κατά την μεταφορά τους. Τα προϊόντα ταξιδεύουν με κίνδυνο και ευθύνη του πελάτη.

3.Με Αντικαταβολή

      Η αποστολή μπορεί να γίνει με όποια εταιρεία ταχυμεταφοράς επιθυμείτε και κατά την παράδοση αυτής, πληρώνετε το αντίτιμο στον οδηγό  της courier.

Επιστροφές

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό και δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Για να διαπιστωθεί ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό θα πρέπει να γίνει πρώτα τεχνικός έλεγχος από την πλευρά της εταιρείας μας. Τα έξοδα επιστροφής-μεταφοράς επιβαρύνουν το πελάτη.Τρόποι Πληρωμής

1.Με Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

      Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογ/σμούς που σας διευκολύνει να χρησιμοποιήσετε για την κατάθεση του τελικού ποσού της παραγγελίας σας. Για την αποστολή της παραγγελίας σας θα πρέπει πρώτα να προηγηθεί η κατάθεση σας και στο καταθετήριο απαραίτητα θα πρέπει να γράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας.

           Οι συνεργαζόμενες τράπεζες είναι οι ακόλουθες:

Alpha BankAlpha Bank   Αρ. Λογ/σμού :  300 00 2330 00 1781  IBAN: GR84 0140 3000 3000 0233 0001 781
Ethniki BankΕθνική Τράπεζα Αρ. Λογ/σμού: 883/440123-93     IBAN: GR83 0110 8830 0000 8834 4012 393
Peiraius BankΠειραιώς Τράπεζα  Αρ. Λογ/σμού:  5614-054138-683   IBAN: GR77 0172 6140 0056 1405 4138 683
EuroBankEurobank Τράπεζα  Αρ. Λογ/σμού  0026 0023 57 0200827332  IBAN: GR62 0260 0230 0005 7020 0827 3322.Μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής κάρτας: 

     Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro). Για την εξόφληση μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας θα πρέπει να είστε παρών έχοντας μαζί σας την κάρτα σας και την ταυτότητά σας. 
     Επίσης σε περίπτωση που γίνεται παραλαβή εμπορευμάτων για λογ/σμό εταιρείας θα πρέπει  η πιστωτική/χρεωστική κάρτα να είναι εταιρική. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας.
     Η εταιρεία μας δεν διατηρεί και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας.

3.Πληρωμή με Μετρητά 

 

Σημαντική Πληροφορία: Σύμφωνα με τον νόμο 3842 (ΦΕΚ 58Α / 23.04.2010) σας ενημερώνουμε ότι για αγορές άνω των  500 €, δεν υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης τοις μετρητοίς. Η εξόφληση θα πρέπει να γίνεται  είτε με τραπεζική κατάθεση, είτε με προσωπική τραπεζική επιταγή ημέρας. Σε περίπτωση εξόφλησης με προσωπική τραπεζική ημέρας η αποστολή/παραλαβή της παραγγελίας θα γίνεται αφού εισπραχθεί το ποσό της επιταγής.Τιμοκατάλογος