Πίνακας Ελέγχου

Υψηλή Αντίθεση
Διαβάθμιση Γκρι
Μέγεθος Γραμμάτων
Γραμματοσειρά Δυσλεκτικών
espa

ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ:   ε λ    e n

Θέσεις Εργασίας

Η εταιρεία Ευαγγελός Ι. & Γ. Ο.Ε  αναπτύσσετε συνεχώς ακολουθώντας μια ανοδική πορεία στην ανάπτυξη του δικτύου της από το 1992 μέχρι σήμερα. Συνεπώς  είναι σε μια διαρκή αναζήτηση νέων στελεχών που θα αποφέρουν θετική ενέργεια και επαγγελματισμό  στην επιχείρηση μας.
 Από την πλευρά μας η εταιρεία μας δίνει έμφαση στον παράγοντα «άνθρωπος» και στις ανθρώπινες αξίες, την τόλμη,  τον δυναμισμό, την ισχυρή θέληση στοχεύοντας έτσι την προσέλκυση  στελεχών για την παραγωγή νέων ιδεών.  

Παρέχοντας συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της, εξειδίκευση και άριστες εργασιακές συνθήκες , εστιάζοντας στη δημιουργία κινήτρων και επαγγελματικών προκλήσεων, η εταιρεία Ευαγγελός  προσφέρει θέσεις εργασίας, στοχεύοντας σε συνεργασίες οι οποίες θα συνεισφέρουν με συνέπεια, υπευθυνότητα και αίσθημα ευθύνης, στην επίτευξη του κοινού οράματος μας.

Εάν  επιθυμείτε να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας  μας, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@evagelosbatteries.gr  , για τις εκάστοτε κενές θέσεις εργασίας.
 


Δείτε τα καταστήματά μας & επικοινωνείστε μαζί μας