Πίνακας Ελέγχου

Υψηλή Αντίθεση
Διαβάθμιση Γκρι
Μέγεθος Γραμμάτων
Γραμματοσειρά Δυσλεκτικών
espa

ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ:   ε λ    e n

Ποιοι Είμαστε

     Η εταιρεία « Ευαγγελός Ι. & Γ. Ο.Ε »  δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο των ηλεκτρικών συσσωρευτών  και αρκετά χρόνια στο εμπόριο των λιπαντικών. Διαθέτει δύο καταστήματα σε άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις  στη περιοχή της Λάρισας και στην 30χρονη πορεία της κατάφερε να αναπτύξει συνεργασίες με τα μεγαλύτερα και τα πιο αξιόπιστα εργοστάσια του εξωτερικού με αποτέλεσμα την άριστη ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές.

    Διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από μπαταρίες και λιπαντικά όλων των τύπων  , ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει οποιαδήποτε ανάγκη σας. Σήμερα διαθέτουμε περισσότερο από 4 μάρκες συσσωρευτών  και σε όλους τους τύπους αυτών όπως μπαταρίες αυτοκινήτων, βαρέων οχημάτων, μπαταρίες για κλαρκ, ups,μπαταρίες  μοτοσικλετών, φωτοβολταϊκών, φορτιστές, ελεγκτές μπαταριών και η γκάμα των λιπαντικών μας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων λιπαντικά για επιβατικά, υδραυλικά υγρά, βιομηχανικά λιπαντικά, γράσα και αντιψυκτικά υγρά.
   
    Η φιλοσοφία της εταιρείας μας λαμβάνοντας υπόψη την πολυπλοκότητα των ηλεκτρικών συσσωρευτών στηρίζεται στην :

  • Έμφαση για υψηλή ποιότητα προϊόντων, μέσα από την μεγάλη γκάμα που διαθέτει και την εύρεση ολοένα και περισσότερων εξελιγμένων προϊόντων
  • ιδανική σχέση  ανάμεσα στη ποιότητα και τη τιμή
  • έμφαση στην τελική ικανοποίηση του πελάτη
  • επαγγελματική συνέπεια και ειλικρίνεια απέναντι στους πελάτες 

       Η μακροχρόνια εμπειρία μας, η άρτια τεχνογνωσία και η τεχνική υποστήριξη διαθέτοντας όλα τα κατάλληλα όργανα μέτρησης, και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μας καθιστούν ικανούς να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας, δίνοντας σας λύσεις αλλά και απαντώντας στις απορίες σας.


       Όλα τα παραπάνω αποτελούν βασικούς παράγοντες εξαιτίας των οποίων καθιστούν την εταιρεία μας μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στον χώρο των μπαταριών δημιουργώντας έτσι με το πελατειακό μας κοινό μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης.


 


Δείτε τα καταστήματά μας & επικοινωνείστε μαζί μας